tank wanita ndhuwur S103056

Short Description:


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 200 Piece/Pieces
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    kualitas dhuwur

    jeneng Product
    Women olahraga gym katun tank adat ndhuwur
    Size
    S, M, L, XL 
    Material
    Nylon lan Spandeks, Cotton lan Spandeks, Polyester lan Spandeks
    warna 
    werna Multi utawa Print tank katun ndhuwur
    Sample 
    Offer kualitas sampel pamriksa
    packing
    siji Piece ing siji polybag
    delivery
    20-25days sawise kita nampa simpenan
    Pembayaran
    T / T, Western Union, MoneyGram, tanggungan Trade, pembayaran aman

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!