• q21
  • q22
  • q23
  • BSCI

Naha Pilih Us?

Yiwu Seejoy Apparel Co., Ltdwas diadegkeun dina 2000 sarta lokasina di Yiwu, anu kawentar primér Komoditas Kota Asia. parusahaan urang kalawan 50 karyawan terampil, boasting peralatan canggih, staf QC profésional, administratif, tanaga téknis sarta pagawe euyeub-ngalaman.

Urang ngahususkeun dina widang Apparel, kawas Olahraga & Hiburan, athletic Busana, sportswear Active, maké yoga, leggings, olahraga bras, tops tank, urang ogé ngahasilkeun produk orok, kawas panutup korsi orok mobil, sal asuhan orok, orok aisan bungkus, swaddle simbut, bibs orok jeung saterusna ...

Diajar deui
WhatsApp Online Chat!