tank awéwé luhur S103056

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 200 Piece/Pieces
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    kualitas luhur

    Ngaran Produk
    Awéwé olahraga gym katun tank custom luhur
    ukuran
    S, M, L, XL 
    material
    Nilon na Spandex, Kapas na Spandex, poliéster na Spandex
    warna 
    Warna Multi atanapi Print tank katun luhur
    conto 
    Tawaran kualitas sampel mariksa
    pak-pakan
    salah sapotong dina hiji polybag
    pangiriman
    20-25days sanggeus kami nampi titipan nu
    pamayaran
    T / T, Western Union, MoneyGram, jaminan Trade, pambayaran aman

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!